Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 20 May 2014

Bila Malas Dah Hilang

Wohoo! Lama gila tak menjenguk, apatah lagi menjeling belog nih. Tu la, dulu zaman Hanis Zalikha femes, kau nak jugak buat belog. Last last belog entah kemana, kau entah kemana. Hamis Jalikha dah jadik retis, kau? Sopiah Sopiah. Eh, buat bisnes popiah lah kau.

Aku bizi.

Alasan paling hadap dalam dunia bila tak sempat nak tulis belog. Padahal, bangun pagi sampai tutup mata, mengadap laptop je kerjanya. Boleh pulak cakap bizi. Bizi buat apa?

Aku tengok drama lah. Happy pills. Melihat sisipan jejaka jejaka hensem melalui lensa mata dan memantul ke skrin laptop. Amboi, puitis sungguh bahasa. Puitis ke. Puihh. Asal aku rasa pelik je dengan ejaan puitis nih. Betul ke idokkk, jap..google jap.

Bila la nak jadi independent dan berhenti menggoogle. Menggoogle. Sumpah pelik. Kalau sebut tak pelik pulak kan. Eh, asal kita tak pernah cakap, mengyahoo, mengbing, dan sebagainya? Kesian depa, depa nak jugak femes.

Assignment banyak.

Dah namanya student, memang la assignment banyak pandai! Abis tu kalau taknak assignment banyak menggunung, takyah belajar. Eh, jap jap jap, kau siapkan dengan menggunakan buah fikiran kau ke semua assignment tu? Ke kau culik idea encik Google. Pandai kau nokkk.

Eh, kalau macam tu, kahwin je la ngan encik Google. Senang. Dia ada segala jawapan.

Hey, mana boleh! Nanti takda zuriat.

Budruuuu......

Aku tau, kau nak jugak Lee Dong Wook. Macam la dia nak kat kau. Meluat. Tapi sampai la ni tak jumpa ponnnnnn. Ponnnn...ponnnn...ponnnn. Hoi, jangan seru!

Apa kes?
xoxo,
B.
Publish!

No comments:

Post a Comment