Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 20 June 2012

Very Busy - The Semester Is Towards It's End

Hi there bloggy!. Serious lama tak update belog kesayangan aku nih. Aku busy mengalahkan PM. HAHA. Betul. Dato Najib, jom lawan ke-busy-an dengan saya. HUHU.

Biasa la students la katakan. Akhir-akhir semester la baru nak start buat kerja yang dah lama tertangguh. Padahal lecturer dah bagi hint kerja awal awal sem lagi. Tapi as a student yang sambil lewa macam aku ni, aku tangguh punya la tangguh kerja aku hingga sampai week last baru nak start. Haa, dah tu, mula la nak korek idea sana, korek idea sini. Satu kelas kalut. Hamekk kau. Padan ngan muka sendiri la. Pasai apa tak buat awal-awal. Kalau tak ,mesti sekarang ni kau dah ada masa nak bercuti berjimba di Colmar. Wah! Kelas kau nyah!

Steel projects, Research Methodology, Video German, hah apa lagik? Mana kau nak cekau masa ponn! Bangun pagi dengan eye-bag segala, padan lah. Nah sekarang ni kau rasakan la penangan ke-busy-an sebagai student yang pemalas. (Tangan ke bahu, mata ke atas)

So, semua orang busy, masa makan pun tak lalu. Ye la mana tak nya, masa makan pun aku dapat bayangkan yang nasi tu trasform jadi rumus Steel Design. (Erkkk, pasai apa tak keluar muka En Yong terus???) FYI, #Now Playing kat telinga aku - I Love You This Big by Scotty McCreery.

Final exam pulak tak lama lagi. Start 30 haribulan. Nah! Orang tengah berjimba hujung bulan baru payday, kau dah memerah otak untuk jawab final. Paper Math lagi tu. memang kelas lah kau Maria. Lepas tu jadual final pulah memang tak ohsem langsung la wei. 30 hb, 4hb, 6hb, 7hb. Dah tu 9hb nak start praktikal kat Kelantan. Hey fakulti, kau ingat aku ni ada pintu sesuka hati doraemon ke. Main bukak je pintu terus sampai Kota Bharu? Logik la sikit. Paper baru abis 7 hb, petang lagik tu, kalau nak terus balik Kelantan memang tak sempat la kan. Esok pulak baru nak plan berjimba (ya kawan kawan, berjimba ramba), tapi dengan masa macam ni memang kensel la plan aku kan. Huh! (Taper, jimat duit)

Kesian la kau wahai belog. Aku baca je. Bukak bukak belog asyik asyik je gambar Syafiq yang keluar.  Haha Apa tak nya, post pun memang lama gila tak update. Asyik tweet and facebook jerr. 

Oklah, itu je la yang aku nak cakap dalam post kali ni. Sebenarnya aku nak kasi update yang kaw kaw punya bahasa dunia, tapi tu la, masa nih tersangatlah jeles ngan aku. Takpa lah, nanti waktu cuti aku update la belog ni hari. (Tak janji tapi pasti). Sampai la korang semua muak nak baca update dari aku. (Update nak kentut pun aku kasi keluar kat sini nanti. HAHA).

So, until I meet you at my next post!
Take care bloggy! Love you,
xoxo,
♥arabella♥