Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Sunday, 13 May 2012

Syafiq's Convocation

Today, I went to DATC UiTM Shah Alam untuk attend Syafiq's graduation day. FYI, Syafiq ni my adik angkat time PLKN. (Sebenarnya saya yang anak angkat keluarga dia time kat PLKN Princess Haliza Sepang) 

Lama giler tak jumpa. Dah 6 tahun dah. Adam pun dah tahun 6. Dulu kecik je. Tapi I still ingat wajah Ibu dan Ayah. =). Serius tak berubah. Cuma Ayah beruban sedikit. HEHE.

Siapa cakap hubungan keluarga angkat tak kekal? Walaupun jarang berjumpa, (kadang-kadang tak berjumpa langsung pun), tapi kalau kita berusaha, kita tetap keep in touch juga. 
Thanks God, I still keep nombor telefon Ibu. Thanks to the sim card too!



Congrats Syafiq!



Me and kakak.

Miss them a lot! Bestnya masakan Ibu. HUHU.
(Meleleh air liur bila teringat roti jala Ibu yang sedap itu)





Bunga konvo telah dijadikan prob sebelum diberi kepada penerima yang sah. Sorry Syafiq. HAHA.

bila tengok orang konvo, aku pulak yang tak sabar nak konvo. 
#Kerja rumah kau tak siap, kau nak konvo? #
Dang!

xoxo,
♥arabella♥




No comments:

Post a Comment