Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Sunday, 13 May 2012

Mother's Day

Tak sah kalau tak update pasal Mother's Day ni. 

Dengan ini, saya ingin mengucapkan Happy Mother's Day to my beloved mummy. (Sebenarnya dah sms mummy pukul 12 tengah malam semalam) Perghh, kelas tak I? HAHA

Dear Mummy, 
Thanks a lot sebab telah melahirkan bayi seberat 3.++ kilo ini. (Nilai perpuluhan dirahsiakan sebab nanti korang akan bundarkan kepada angka yang lebih besar. HAHA). Dan terima kasih kerana telah membesarkan bayi itu sehingga menjadi gadis cantik yang seberat berat manusia. Tahniah mummy! Hewhewhew.

Dan tahniah juga kerana telah melahirkan seorang lagi bayi dinosour (sekarang ni dah menjadi jejaka sukses kerana telah menurunkan berat badah dengan jayanya.HAHA). Mummy, anda adalah insan yang paling special sekali di dalam hidup saya kerana anda adalah satu satunya insan yang saya panggil mummy. M to the U to the double M to the Y.

Thanks a lot kerana bersengkang mata semasa saya sakit pinggang. (Time tu form 1). thanks a lot sebab tak tidur malam dan sakit belakang sebab menjaga saya di hospital. 

Thanks a lot sebab marah-marah saya di atas kesalahan yang saya lakukan.

Thanks a lot sebab belikan makanan di waktu rehat. Walaupun daddy dah bagi seringgit untuk beli nasi lemak, tapi I still went to the staff room untuk makan rehat. (Melantak habis-habis). Seringgit tu simpan dalam poket, lepas habis school, pegi kantin, beli telur mainan yg ada hadiah. HUHU

Thanks a lot sebab mencuci baju saya (walaupun mesin basuh yang cuci), menyidai baju saya, (bukan baju je, seluar, tuala mandi, dot dot dot).

Thanks a lot sebab masak makanan yang sedap-sedap untuk saya setiap hari. 

Thanks a lot sebab sikat dan tocangkan rambut saya macam rusa. Walaupun tak cantik, tapi tetap datang ke sekolah dengan kepala tergeleng-geleng. Bila saya dewasa, mummy yang tolong bubble-dye kan rambut saya. Oh teharu.

Thanks a lot sebab tolong picit jerawat di muka saya. Lepas tu belikan pencuci muka. (Tapi muka tak juga licin-licin). Thanks a lot for your shampoo, mask, scrub, perfume, lotion, lip gloss, face powder, foundation, concealer, toner, krim 99 (HAHA) dan barang - barang kecantikkan yang saya cilok pakai dari your room selama ini. Sorry! HEHE. 

Thanks a lot sebab meng-donate baju yang lawa (bukan bagi, but I yang nak jugak baju tu). Then bila I tak pakai, I bagi balik kat mummy, baju tu dah tak serupa baju. mummy just membebel yang I tak pandai jaga baju, but lepas tu bila I nak baju lain, mummy still kasi juga. Thanks a lot!

Thanks a lot sebab belikan walkman Sony, handphone Nokia 1110, laptop Acer, laptop VAIO dan gadget elektronik yang lain.

Thanks a lot sebab bagi pinjam (time konvo) handbag Bonia yang daddy hadiahkan to you many years ago. I tak pakai pun time tu, tapi saja gedik nak pinjam. HUHU.

Thanks a lot for...thanks a lot for...thanks a lot for...
Banyak sangat nak ucap.

But, thanks a lot for always be there for me, susah atau senang, suka atau duka, gelak dan air mata. Thanks a lot mummy.

I Love You So Much!!!.
You are the greatest mom in the world!
You are #awesome!

If there is an awesome mom, so there is a great dad!
Love you both.

xoxo, 
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment