Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Sunday, 13 May 2012

Kehidupan Hari Ini

Lama giler tak keluar shopping. Serious lama. (Er, lama eh?) Let me count. ( un, deux, trios). Nah, lupa dah bila aku last shopping. See, lama kan? HUHU

Yela, nama pun student. Bukan setakat student je tau, Student Beribawa nama dia. Test sana sini. Assignments sana sini. Semua belum siap dan harus disiapkan. So, nak keluar pun takde masa. 

But this week, one of my BFF mai dari Penang gittew. So, aku nak show off la kat dia pasai hebaK nya Selangor nih. HAHA. (Padahal setakat pergi Subang je pun.) Ok ok, kasi up sikit, Sunway Pyramid yuuuuu. Kau ade? HAHA.

Biasa lah wanita zaman kini, kalau pegi jalan-jalan tu, memang tip top lah benda nak dibuat. Dengan bersungguh-sungguh naik KTM kat Padang Jawa, sampai la kat stesen Subang Jaya. Ops, tak sampai Sunway lagi! Naik pulak bas koboi tambang seringgit nak ke Sunway. Nama pun bas koboi, berhenti pun cara koboi. Sesuka hati je stop kat tepi jalan (yang di-connect-kan oleh jejantas). Padahal tak boleh berenti kat situ. Apa tak nya, ada pagaq-pagaq kot! So, yang obese macam saya, sila jangan tiru aksi menyelitkan peha ayam daging XXL kat pagaq tu. Silap-silap, masuk Metro dengan tajuk utama, "Peha Tersepit Di Pagar Jalan". Kau nak?? 

Sampai-sampai kat Sunway, terus pegi kat directory yang besar gedabak tu. Tumpuan anak mata tetap jitu terhadap senarai Restaurants, Food & Beverages. Akhirnya, Shushi King menjadi pilihan. (poyo je nak jadi orang Jepun). Before aku komen lebih, korang layan la dulu gambar nih.





Ops, ini bukan aku yang makan sorang ok! HAHA. Aku nyer portion yang hujung tu je.WUWU

Lepas makan, kitaorang ronda Sunway. Biasa lah, menyakitkan kaki sendiri. Dan kedai kedai femes yang kiteorang redah are Nichii, Forever 21, Padini (Ni kedai wajib), Daiso (Ni pun wajib jugak. pelaburan 5 ringgit berada di sini), Jusco (Ini super wajib) dan macam-macam lagi. (wahh, banyak gittew). But we all end up kat Payless Store. (Serious tebeliak mata pakai spek tanpa cermin kat sini sebab heels memang kaw kaw gojes dan ohsem!)

Some pics for ya!



Syurga kasut.


Perghh. Kaki retis tu. HAHA

Opsss! Lupa nak cakap. I terpikat ngan kepala Angry Bird kat satu kedai candy nih. Tapi only their customer je yang boley tangkap gambar dengan kepala tu. So, oleh kerana kepala itu, saya telah mengorbankan 6 ringgit untuk membeli candy disitu. (Tapi takpe, sebab aku dah makan sample dia kaw kaw banyak punya sampai kenyang! HAHA)

Nah, ni gambaq Angry Bird la SANGAT!



gambar yang ni kita kasi besaq sikit haha.

Lastly, before balik, kitaorang berhenti kat satu papan tanda and kat situ ada diberi sticky notes, and you can wish Happy Mother's Day to your mum and Happy Parent's Day to your parents. So, apa lagi, aku memang pantang tengok peluang free ni.

Me me me!


Syikin


Wanie


Omg, I don't have any clue in what I'm trying to do here.


These three are my sticky notes!



Pretty cool isn't it?

Balik dari Sunway, makan Flamming. Lepas tu rasa bersalah giler dan akhirnya end up kat gym for 2 hours. Burned 900 + 1 cal. #RasaOhsemGiler.

So, now baru abis mandi and I nak buat lab report yang tak siap. So, nights peeps! Lev Yiu.

xoxo,
♥arabella♥





No comments:

Post a Comment