Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 21 March 2012

Musahabah Diri

Tadi godek-godek Google, tetiba terfikir nak cari kata-kata mutiara yang sewaktu dengannya.

Banyak la yang menarik hati.
Ada yang tentang kehidupan.
Ada yang tentang orang bercinta.
Ada yang tentang alam.

Tapi ada satu kata kata yang memikat hati dan perhatian aku.

Seriously, aku tak pernah lagi terbaca ayat ni la.
Tak pernah terlintas dalam fikiran aku pun.

So, aku nak share ngan korang.
Iktibar untuk kita semua.

"Lebih baik tidur dengan perut yang lapar daripada bangun tidur dengan banyak hutang."  

Renung-renungkanlah.


xoxo,
♥arabella♥

1 comment:

  1. ~terbaik la mutiara kata ko, sentap beb..haha
    ~wanie y sgt cute~

    ReplyDelete