Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 31 March 2012

Cinta Bersatu

Setelah otak pusing menyiapkan assignment Steel Design, aku pun menggilakan diri membuat cover yang tak serupa cover lagu Cinta bersatu. 
Penyanyi asal, Liyana Jasmay.
Penyanyi yang tak asal, aku la tu.

Aku nyanyi tak full, sebab aku tak nyanyi part bridge. 
Nyanyi untuk suka-suka.
Takdak gambar, aku blank kan aje video tu.
kang termuntah plak korang melihat wajah di sebalik suara katak itu.

So guys, kalau sudi, dengar-dengarkan lah.

 Cinta Bersatu.

Yang ni video aku nyanyi Tenda Biru time wedding sedara aku. Layan je la.



Okae, xoxo
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment