Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 21 February 2012

Cobaan

Hello there world! 
(tiru style Anuar Hadi jap)

Pe cer korang sekarang?
Aku sehat.

Syukur syukur syukur.
Ahernya aku ada berita gembira.

Aku dah dapat tempat LI.
Nun jauh di Kelantan.

Then, aku dapat dah nombor bilik. 
Syukur lagi.

Happy .

Tapi ada satu lagi cobaan yang aku debor nak tunggu.
Bontot panas je.
RESULT.

Aku tanak cakap banyak.
God knows.
Amen.

Nights beautiful people!

xoxo,
♥arabella♥

Monday, 13 February 2012

The Wedding Reception

Nah!
Tak larat nak type. Mata mengantuk giler.
Enjoy je la.


















ok tu je. banyak lagi gambar, tapi MALAS  nak tunggu upload sebab mata dah berat.
xoxo,
♥arabella♥


Allen's & Catherine's Wedding

Oh Oh Oh
Minggu ini sangat busy mengalahkan Perdana Menteri tau!
Kesana kemari menjadi miss supir kepada kazen saya, Cynthia.
HAHA.
And busy juga kerana terlibat secara tidak langsung dalam wedding sepupu kepada Cynthia.
(Fulamak, skema giler ayat)

Letih giler tapi happy. 
Tanak cakap banyak-banyak, nah, korang tengok je la beberapa wedding pictures nih. 
=)









This is Cynthia, my lovely cousin. And she is the bridesmaid too.

And finally, I've got the WEDDING FLOWER!!!! Yeay!

My best shot!

Ok, puas hati?
xoxo,
♥arabella♥


Wednesday, 8 February 2012

Mana Nak Latihan Industri Ni???

Hi there!

Me, fine.

Cuma pening pening lalat.
Sebab musabab : NAK CARI COMPANY UNTUK LATIHAN INDUSTRI.

Fulamak, mana aku nak cari ni.
Dah hantar surat, sampai sekarang tak berbalas lagi.

Esok nak hantar lagi.
Harap-harap ada la yang sangkut satu dua company.
*cross fingers*
Berharap sangat.
Sebab lepas tu boleh la aku cuti dengan senang hati.

Selagi tak dapat lagi ni selagi itu la aku duduk tak panas bontot.
HOHO.
Sangat metafora.
Opss, Hiperbola sebenarnya.
(Lama tak blajar KOMSAS)
Aku benci tu. HUHU
Pengakuan ikhlas.
(maaf cikgu)

Ok lah, nak tido.
Esok kena antar kazen tersayang ke klinik.
Kesian beliau.
=(

Harapan dalam doa untuk malam ini.
a. Harap-harap permohonan untuk LI diterima
b. sembuhkanlah sesiapa sahaja yang sakit di dunia ini ya, Tuhan. Lebih-lebih lagi datuk kesayangan aku dan kazen aku yang sedang gastrik itew.
c. Moga cepat dapat jodoh. (amboi amboi amboi)

Bai!
xoxo,
♥arabella♥

Thursday, 2 February 2012

Video Projekt German Language.

Have fun guys!
Please do like/dislike and comments.


Sorry tak dapat search kat Youtube tadi..so letak je la link ni. HUHU.

Thanks!

Wednesday, 1 February 2012

Malas Datang Lagi

Aku tengah bercuti.
Memang duduk terlentang kaki terkangkang je la kat rumah kan.

Lama tak buka belog.
Cerita entah kemana, idea lagi tak tahu pegi mana.
Ciss, asyik-asyik cerita pasal idea yang tak ada.
Kalau asyik malas je, mana idea nak datang.
Ciss kau.
Ciss lagi.

Laptop ni aku on hari-hari tau.
Dalam 24 jam aku on 23 jam, 1 jam rehat.
Tapi tak reti juga nak buat benda berfaedah dengan laptop ni.
Sikit-sikit download, sikit sikit download.
Ada wireless, kalau tak guna, bazir je bayar.
Duit mak bapak aku jugak.

Cuti ni fikiran kosong giler.
Aku je tau kenapa. 
Korang tak tahu.
Susah hati ini, aku je yang tahu.
Dugaan dugaan dugaan

Dah la, aku nak blah.
Perut lapar dowh.
Jom ke dapur, cari makan.
Jom.

Oh malas, sila pergi jauh-jauh.

bai
♥arabella♥