Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 17 January 2012

Sendiri

Amacam, ada thrill tak tajuk entry kali ni.
Hewhewhew.

Sendiri.
Sendiri beb.

Sebab?
Rumet saya dah balik bercuti!
HUHUHU!
*nangis ramai ramai*

My lovely roommate, Nik Nor Afifah atau yang saya panggil Pipah dah pun balik ke Kelantan malam ni.
HUHU.

Me and Pipah on her sister's wedding day.

Paper dia habis awal, so dengan rasminya bilik kami menjadi milik saya untuk malam ini dan malam-malam seterusnya. 

Sedih juga la. Sebab Pipah ni rumet yang baik. Sangat best berumet dengan dia. Same goes to my ex roommate last semester, Wawa. Wawa pun sangat best jugak!

Well, kepada semua dak-dak civil, kuatkan semangat lah ye. Orang lain dah heret-heret beg dah, tapi kita masih menelaah buku. 
*I adore you, Numerical.*

Okae, itu je.
Bai!
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment