Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 3 January 2012

Final Exam

Hello korang!

Lama giler kan tak mengadap belog ini.
Tu lah, dulu orang da belog, aku nak juga ada belog...
sekali sampai tak terlayan belog ni sebab busy sangat.
Ni baru belajar degree, kalau dah kerja lagi busy.

Aku rindu kat korang. Siyes!
Aku rindu nak sambung balik novel online aku.
Mesti korang-korang yang membaca novel aku tertanya-tanya, kenapa aku tak tulis lagi.
Hangat hangat tahi ayam je!
Tapi kebenarannya tak macam tu weyh.
Aku busy sesangat.
OVER BUSY!

Aku tak lupa ngan novel aku.
Aku pun rindu nak tulis lagi sambungan cerita tu.
Tapi tu lah, bila busy sangat, jalan cerita entah kemana, idea entah kemana. Semuanya hilang!
Shit!
Arghh, tak guna mencarut.
Taubat taubat..taubat.

Lumrah hidup sebagai student la tu.
Bila nak masuk final exam, memang busy.
Busy study ke?
Ni kenapa ada masa nak online?
"opss, rasa bersalah dan terus taip cepat-cepat"

Aku sehat, baru balik bercuti.
Bila la aku nak kurus ni.
Adoi.
Macam mana nak tackle Adi Putra.
"lesung pipit dia buat aku jatuh cinta. fulamak!"

Ok lah, aku nak berhenti menaip ni sebab nanti lebih banyak pulak nama laki orang aku sebut.
Kang di cop perampas pulak.
"aku tak rampas sesiapa ok"
tolong jangan cemburu.
-pesanan penaja-

ok, itu je.
Babai kawan kawan yang kita suka.
lebiu oll..

xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment