Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 13 December 2011

Suria Di Cordoba

Hari ni episode last drama yang aku tak pernah miss nak tengok iaitu SURIA DI CORDOBA. Ni memang first time aku suka drama yang ada unsur-unsur penulisan Islamic.

Aku tengok cerita ni sebab aku minat gila nak mam dengan Adi Putra tu.

Cerita memang best, (sebab tu aku sanggup turun bilik TV setiap hari Selasa) and aku suka lagu kat dalam drama tu.

Tapi last-last ENDING MACAM HARAM, sial.
(sorry, aku memang suka merapu dan mencarut)
Haaa...kan dah keluar suara jantan aku.
Mangkuk hayun.

ok, aku marah giler.
Bai
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment