Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 10 December 2011

Ombak Rindu Part 2

Aritu dah buat post title Ombak Rindu, kali ni buat la Ombak Rindu Part 2 pulak la. HOHO.

Sesungguhnya saya dengan rendah hati menyatakan post ini memang dah lapuk dan berkulat kerana u ols mungkin dah tengok sendiri filem Ombak Rindu ni kat pawagam. 

Nak wat macam mana, I busy sangat sampai nak type HI kat blog ni pun payah. Phewww.
Tapi dalam ke-busy-an iteww, saya sempat gak layan citer Gossip Girl! Haha.

Personally, filem Ombak Rindu ni memang best. Tempat best-best belaka. Cuma ada diantara scene yang penting dalam novel, dorang tak lakonkan.

Pemilihan pelakon memang I kurang minat. I lebih prefer kalau watak Izzah itu diberi pada Fazura @ Sari Yanti @ Rita Rudaini. Sebab dorang ni mempunyai accent kampung yang bagus. Maya Karin tak sesuai sebab accent dia memang out giler and muka dia memang nampak tua. Sorry Maya.

Kalau Rita Rudaini diberi peluang, maybe filem ni lebih meletup sebab kombinasi Rita & Aaron memang mantap!

Then, I rasa watak Lisa Surihani tu kalau diberi pada Julia Ziegler, maybe lebih sesuai. Overall, Aaron Azia a.k.a abang long, memang TERBAIK! I cried when he cried. *fullstop*

Ape ape pun, bagi korang yang belom tengok lagi, sila la melangkah ke panggung wayang terdekat. Rugi gak la kalau tak tengok. Sokong filem Malaysia.

Itu je la kot.
Bai!
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment