Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Thursday, 1 December 2011

Majlis Anugerah Dekan

Tak terlambat sekiranya nak ucap CONGRATULATIONS kat semua kawan kawan yang kita suka kerana usaha gigih mereka dan kejayaan mereka mendapatkan pointer yang terbaik pada semester lepas.

This semester ayuh kita semua-semuanya kerja kuat lagi. *tapi kemalasan aku menyala nyala*

Dengan bertemakan Aku Orang Kampung (Oh my, skema betul), majlis makan malam tadi agak meriah sebab rata-rata student tak mengikut tema. Hewhewhew. (Yela, mana ada masa nak cari baju opah dan kain batik ala-ala perempuan melayu terakhir)

Makanan untuk malam tadi memang mengikut tema. (Kesian la kat korang yang tak suka makanan kampung). Aku memang hepi giler sebab ada PETAI kegemaranku iteww. (Lepas ni memang bau petai la wei!) Jadi, dengan rasminya saya melantak sepuas-puasnya pada malam ini. (Nasib baik pak arab yang duduk kat meja belakang tu tak menepati citarasa hati, so takyah nak kontrol lebih ok. Haha)

Lepas dapat sijil, kitaorang ambik gambar and blah. Esok ada test yang oiii. Kena balik awal.

Saya sangat suka dengan souvenirs yang ada dalam goodie bag tadi. Haha. Memang cute kerana ada.....
agak-agak ada jin tak dalam ni? Haha.
Kalau ada, saya nak jin yang seperti di bawah ini...
Tadaa!
Haha!

Antara makanan yang saya sempat captured adalah
Aku tak paham why dorang serve ini sebagai "biskut" di atas meja tapi tak ada air? Tak ke tercekik badak seperti aku nak makan benda ini??



So, marilah enjoy melihat gambar kami pulak!

From left : Ismah, Yatie, Hanan, Shaz, Do, Alia, Ma

From left : Ruzli, Simon, Ira, Nazurah, Rafzaina, Acong, Syafiq, Anderson

Kami semua semuanya.

Gambar ini "terpaksa" di upload dalam belog ini atas permintaan encik Bachik.

Arau??

My classmates. Ada dua orang lagi tertinggal. Dorang balik awal. Huhu

EC2205T
(Ops! Aku paling rendah dan gemok! Cabut lari!! Bai!)

Gadis perasan cantik! Haha.

Okae, itu aje.
Hope to meet you again. 
♥arabella♥




No comments:

Post a Comment