Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 10 December 2011

Lunar Eclipse

10th December 2011 is a very special day for everyone in Malaysia.

Ada gerhana bulan tapi aku tak boleh tengok bulan sebab awan (damn you cloud) tebal sangat. So, malam ini adalah seperti malam-malam biasa je la. 
(macam haram betul)

Ok lah! 
aku tak ada mood.
choii.
(mencarut mencarut mencarut!)

esok nak pegi kl, nak jumpa aunty, uncle & kazen mazen aku.
Gonna have a better weekend this time, instead terperap dalam bilik.
Yeay!

Bai,
aku chow
♥arabella♥

opsss! nak edir sket!
finally!!!!
aku dapat tengok eclipse!!! Yeay!!!
A big yeay!! horay!!

nah amek kau gambar yang aku sempat captured tadi.




ok, happy!
♥arabella♥


2 comments:

  1. Aaargh...benci gerhana bulan...benci-benci-benci...gigi aku sumbing di malam gerhana bulan....huhuhu...

    ReplyDelete
  2. jangan salahkan bulan kerana gini berbentuk seperti bulan.

    ReplyDelete