Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Thursday, 17 November 2011

Ternganga

Pernah tak korang ternganga seluas luas alam? #cehh..hiperbola#

Siapa pernah, angkat kaki anda!

Antara sebab-sebab saya TERNGANGA adalah:

1) Bila melihat MAKANAN FAVOURITE SAYA.
^Butter Prawn^

Ni memang fav saya dari saya mengenali makanan lagi. The first Butter Prawn yang saya makan adalah Butter Prawn (Udang Galah). Menang sedap hingga menjilat sudu.
Kedainya adalah Seng Kee Restaurant.
p/s: Kedai TAK HALAL. Owner dia Chinese.

2) Bila tengok BENDA-BENDA COLOURFULL

Saya ni memang alah dengan benda-benda yang kaler-kaler giteww. Serious saya cakap, I do not have any fav colour because I LOVE EVERY COLOUR.
Tak kisah la kaler hijau taik lembu ke, ape ke, saya minat gak.
Bagi saya, apa-apa saja jenis colour, mereka mempunyai keunikan tersendiri.

3) Bila tengok HEELS & OUTFIT YANG SUPERB!

Perempuan memang tak bolek dipisahkan dari heels & outfit. Begitu juga saya.
Even dah beli kasut @ heels @ flat sandals yang banyak, tapi nak juga beli yang baru. Nak juga beli yang terbaru di pasaran. Dan kedai kasut yang saya akan serang adalah VINCCI. Kasut dari VINCCI bukan sahaja selesa, cantik, dan menarik malah ianya sangat berpatutan.
#Mari menyokong BARANG BUATAN MALAYSIA#
^pesanan penaja^
p/s : setakat ini saya telah mengumpul lebih kurang *** pasang kasut/heels/sandal/selipar jepun.

 I sengaja gedik pilih kaler Purple. Hewhewhew.

4) ADI PUTRA


Yang ini kita tak payah cerita panjang la ek? Hewhewhew.

Ok, saya nak cabut lari dengan kelajuan 3 meter per jam.
xoxo,
<3 arabella <3

No comments:

Post a Comment