Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Friday, 11 November 2011

Rindu Aidiladha

Hai kamu kamu kamu!
Lama giler saya tak update belog saya ni. Serius lama giler! Rindu ngan korang semua. Rindu nak type & edit belog. #peluk ramai ramai#

Saya bercuti di Kelantan selama seminggu. My first time ever holiday di Kelantan. Sambut Aidiladha dengan kawan kawan yang kita suka, Syikin & her cute family.

First day of Aidiladha, I makan Nasi Dagang. Pagi-pagi lagi dah melantak kan. =) #thanks Kak Jon @ Uda# Nasi Dagang itu sedap giler, sampai I menjilat sepuluh jari. Haha. Tambah lagi dengan gulai ikan. Perghh. Memang best la!

Lepas tu apa lagi eh? Haa, Kak Num masak singgang daging & daging masak kunyit untuk saya. Sorry menyusahkan Kak Num untuk masak daging lain untuk saya (saya tak boleh makan daging korban). #thanks Kak Num#

Muka memang ceria giler di hari Raya. Sebab asyik makan je. Sampai 6 kali sehari. #balik UiTM nanti terus nak testing baju untuk presentation#

Itu cerita saya di Hari Raya Aidiladha yang pertama. Ada banyak lagi cerita di hari-hari yang seterusnya. Tunggu ya!

Xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment