Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 1 November 2011

My Blog's New Look

Hello semua!
*Hari hujan sekarang ni.*

Hari ni tetiba rasa hati gatal nak ceria-ceriakan blog dan tukar design. Hehe. Rajin lebih pulak ari ni yer. So, bila dah seharian menatap blog (actually tak lah seharian sangat), so I come with my blog's new look! 

Tadaa!!
Amacam der-der and ter-ter semua? Ada lawa tak? (Perasan nak dipuji, sila lah puji!) HAHA.
And plus, I dah letak la lagu untuk you all dengar. Btw, this song is by Seventeen (Yeah, lagu Indon jadi pilihan gue ya). And the title is, Untuk Mencintaimu. *Sapa berminat, silalah download kat 4shared. =)*

Okae, itu je. *Kan dah cakap tadi, gatal nak update pasal benda remeh ni*

Sila lah terbeliakkan mata you all bila tengok belog I yang dah chantek ini. Hewhewhew.

So, apa lagi, please do comment my dear. =)

Gtg, 
xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment