Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 19 November 2011

Malam Ekspresi Santai Budaya II "Tribute To P.Ramlee"

Bila ditinggalkan oleh kawan kawan yang kita suka, hidup memang agak sesak sedikit. Pergi mana-mana sensorang je. Sedih la juga. Tapi kalau di Miri, saya tak kisah kalau shopping sensorang. Tapi bila spend weekend sensorang di UiTM dan hanya ditemani Little Hadi yang nakal itu, memang rasa agak pelik.

Tapi finally, my Saturday tak berakhir dengan kebosanan sebab malam ini ada Malam Ekspresi Santai Budaya II "Tribute To P.Ramlee" anjuran Faculty of Administrative Science and Policy Studies. 

Ni kali kedua saya tengok performance dorang. 
Students dari FSPPP memang berbakat semuanya. 
Tak rugi kalau mai dan tengok dorang menyanyi, menari dan bersajak.
THUMBS UP!

I love when one of the singer sings the song Tunggu Sekejap by P.Ramlee. 
Memang sangat SUPERB!
Her voice memang sangat SUPERB!
Boleh masuk AF.

Antara lagu-lagu yang dorang nyanyi:
Menceceh (I hope the spelling is correct)
Tunggu Sekejap
Gelora Jiwa
Malam Pesta Muda Mudi
Bunyi Gitar
Bila Larut Malam
Tanya Sama Hati
Dalam Air Ku Terbayang Wajah
Aci Aci Buka Pintu
Dimana Kan Ku Cari Ganti
Getaran Jiwa

Seriously I said, bila dorang nyanyi lagu Dimana Kan Ku Cari Ganti, 
I memang nak menangis.
Lebih-lebih lagi bila ada montaj yang berkaitan dengan kisah hidupnya.


"P. Ramlee, anda adalah sebutir bintang yang tiada galang gantinya"

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment