Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 14 November 2011

Jom Kembali Belajar!

Hi semua!
#senyum terpaksa#

CUTI DAH HABIS!!
#tarik tarik rambut, rolling eyes#

Esok ada kelas, so just a quick update for now.

1) Baju kurung tak seterika lagi, so best solution is maybe esok pakai baju biasa. 
#kalau rajin, pakai baju kurung lah!#

2) Hatiku Milik Azalea tak siap lagi. Part 7 masih kat dalam draft box lagi. Adoi, kenapa malas sangat ni!!
#alasan penaja: tak ada idea lagi#

3) Presentation --> 2 more weeks to go. Nervous nak bagai. 
#Nak try baju dulu, takut ketat pulak. Biasa lah, time cuti, melantak macam badak#

4) Otak kosong. Tak study langsung masa cuti. 
#arghh, APA NAK JADI NI!?#

5) Esok nak layan Tentang Dhia.
#owh, ini HARUS DAN WAJIB. Ada my Mr HOT. ^hotlovers^. ♥♥ #

6) Seriously mengantuk. Ok, nak chow.

Conclusion: JOM KEMBALI BELAJAR! Rajinkan diri!

p/s: to all SPM candidates, *especially to my cousin, Diana Andrew, all the best to you dear!*

Bai!
#lambai lambai tangan dan peluk ramai ramai#

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment