Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Friday, 11 November 2011

Jalan-Jalan Pantai Bachok

Hello korang!
2nd post dari saya setelah lama menghilangkan diri. Rindu tak korang ngan saya? #senyum sumbing#

Hari Raya ke-3 #kalau tak silap#, saya & kawan kawan yang kita suka, Syikin & Wanie bertandang ke rumah one of our friend, Hanan kat Bachok. Lepas tu kitaorang melepak di PANTAI BACHOK. 

Conclusion, MEMANG BEST!!
Tak ade hot story, but ade hot photos untuk tatapan korang semua. 
Tadaa!



Gambar yang comel loteh ni, #credit to abang tepi pantai#

Full photos, kat Fb ye. Hehe.

Ok, gtg, 
Nak tambah post baru.
xoxo,
♥bai!
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment