Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 1 November 2011

It's NOVEMBER

Hi semua!

Kita dah melangkah ke bulan yang baru. NOVEMBER. Yeay!
01.11.2011. Amacam, lawa tak date tu? Ada tak sesiapa yang berkahwin, bertunang, birthday dan putus cinta hari ni? Tahniah dan takziah saya ucapkan. Bagi yang bertunang, berkahwin dan birthday tu, semoga anda semua sihat selalu dan ceria-cerialah sentiasa. Senyum! #peluk ramai ramai#

Bagi yang putus cinta tu, jangan la sedih. Senyum senyum jugak. Senyum pahit. *eww, macam mana senyum pahit ek?* Tak ape, next month kita cari awek/pakwe baru eh? Hehe. Cheers semua!

Azam di bulan yang baru ni, nak belajar rerajin, (azam lapuk ditelan masa). Tapi nak jugak bawa azam ni kehadapan. Haha.

Kemudian, saya nak bergembira lah di bulan November ni. Sebab, cuti midsem dah dekat. Saya akan bertolak ke Kelantan hari Jumaat ni. *Teruja sekali yer kawan kawan! First time pergi Kelantan*

Lepas tu saya harap saya dapat habiskan Hatiku Milik Azalea Part 7. Sorry ye fans-fans yang negtop ngetop semua. Saya sangat sibuk beberapa minggu ini. Part 7 tu dah ada dalam draft. (separuh aje). Tapi masa cuti ni saya akan bertungkus lumus untuk menghabiskan Part 7 dan saya akan menulis untuk Part 8 pula. Korang sabar ye. *I'm SORRY!*

So, apa lagi pesanan untuk korang eh?
Semoga ceria di hari Selasa!
Happy semuanya!!
=)
Enjoy this VC, specially for you all.

B-e-a-utiful by Megan Nicole.

p/s: sesungguhnya korang lah yang TERCANTIK di dalam hati Sophia Arabella.
♥♥♥peluk ramai ramai lagi♥♥♥

xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment