Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 2 November 2011

I Love You, Wednesday

Sekarang ini hari Rabu adalah hari yang paling best bagi saya. Nak tahu kenapa? Sebab fakulti saya cuti pada hari Rabu. So, boleh la saya buat tahi mata banyak-banyak. =)
*Nak, bagi korang tahi mata sikit. Ding dong*

Seperti biasa, bangun pagi haruslah lambat. (Saya bukan wanita akhir zaman) Bangun pagi, tak gosok gigi dan terus menghadap laptop and bukak FB & blog. (Alasan bukak FB & blog awal, sebab rindu kat korang lah!) HAHA. *Nak download lagu sebenarnya. Tapi wifi damn slow. Rasa rugi pulak bangun awal. Hewhewhew*

Breakfast saya pada pagi ni cuma bread Gardenia & butter SAHAJA. *Ada macam sedih tak bunyinya? Haha* Teringat pulah lagu Gardenia ye. Gardenia sungguh enak dimakan begitu saja. *Memang betul lagu ni*

Oklah, nak layan movie kejap before pergi mandi and lunch. Hewhewhew.

Khas untuk korang-korang di luar sana.
You are amazing, just THE WAY YOU ARE!
#peluk ramai ramai#


Love ya,
xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment