Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Thursday, 3 November 2011

I Love You This Big

Hello kawan kawan yang kita suka!
Apa cer hari ni? Gembira tak hari ni? Ye la kan, dah nak cuti kan? Ke ada yang dah nak balik petang ni, kelas petang terus ponteng? Haha.

Semalam tetiba hati rasa hot sebab ada seorang budak tu kutuk Sarawak kaw kaw punya. GRRRR! Tapi hari ni bila nak baca balik post tu, dia dah delete pulak. So, good for her lah. And dia siap minta maaf lagi. Sorry, SAYA TIDAK MENERIMA MAAF ANDA! 
Bear in your mind, FORGIVING DOES NOT MEAN FORGETTING.
So, lepas ni better you lebih berhati-hati bila menulis blog.
Belajar rajin-rajin lah ye, dik.

Ok, done with that girl, hari nak share satu VC. A song by Scotty McCreery. Best tau. Hehe.
So, untuk kawan kawan yang saya suka, mummy, daddy, adik, kazen mazen dan sanak saudara semuanya, layan la VC ini yea.

I Love You This Big.

I love you all. 
Seriously,
Bai.
xoxo,
♥arabella♥

2 comments:

  1. do forgive but dont forget... hehehe..anyway...nice to be ur blogger fren.. weee...:D

    ReplyDelete
  2. thanks Gracie! Thanks for following me too! ♥♥

    ReplyDelete