Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Friday, 18 November 2011

Having Fun At USJ Murni With Girlfriends

Tadi tetiba time kelas MATLAB yang boring iteww my classmates ajak dinner kat USJ Murni Restaurant.

So, bagi seekor badak air  yang tak kurang comelnya ^hewhewhew^, pelawaan itu TAK KAN KU TOLAK WALAU APA JUA HALANGAN SEKALIPUN.

So, me and my kawan kawan yang kita suka iaitu Syikin #sorry, nama budak kecik ini lagi!#, Aini #nama dia ni juga#, Sha, Ayu dan seorang lagi Sha pun mengada-ngada pergi dinner jauh-jauh. From Shah Alam to Subang Jaya. 
#kelass kau Maria!#

Sekarang ni nak cerita pasal food pulak. I odered NASI GORENG AYAM MARYLAND. (I hope betul la nama tu). Dan untuk drink pula I odered Pink Panther.

Pink Panther (as stated above)
I think it was a combination of watermelon + strawberry. Plus ada topping nata de coco + lychee + watermelon slice
Slurpee!

Nasi Goreng Ayam Maryland
Licin beb!

Ini Nasi Goreng Lamb Chop santapan Cik Aini kiteww.

Ini Nasi Goreng Chicken Chop pilihan Syikin

p/s :Me, Sha, Ayu & Sha ordered the same menu

The beverages. Memang superb!

Syikin, Aini & Sha

Me #the cute one#, Ayu, & Sha

Ok, keperasanan diri telah mencapai tahap maksima.
Chow dulu!

p/s: I try cari belog restaurant ini tapi tak jumpa. Apa-apa hal, korang tanya la encik Google ok? Dia bertugas 24/7. Hewhewhew.

Nak tambah info, #sorry la, cik kepoh ni banyak idea lagi nak tulis#, SERVICE kat sini memang MEMUASKAN. Makanan cepat sampai. So, bagi yang kebuloq iteww, boleh la try melantak sepuas-puasnya kat sini.

Layan bola : Owh, teruja bila menonton Malaysia vs Indonesia tadi. Malaysia 1 - Indonesia teloq ayam.
^Owh Khairul Fahmi Che Mat^
 sumber inspirasi untuk malam ini
I type nama Khairul Fahmi Che Mat, tapi keluar gambar dot dot dot.
Phewww...

♥arabella♥




No comments:

Post a Comment