Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 26 November 2011

Girlfriends Outing

Hello!

Today me and my beloved friend, Syikin had a GREAT GREAT outing together.

We choose Sunway Pyramid as our venue. =)

Tujuan utama adalah untuk release tension kitaorang dengan menonton wayang. This is our favourite activity. Filem pilihan untuk minggu ini adalah, Aku Bukan Tomboy.

Kitaorang memang supporter filem Melayu. Yeah!!
Filem ini memang lawak giler. Korang cuba la try tengok filem ni instead of korang tengok Twilight iteww. Hewhewhew.

Lepas tu kitaorang melantak bagai badak di Hartz Chicken Buffet. Punyala pening nak cari HCB, rupa-rupanya dah berpindah tempat ke sebelah Jusco. Adoi-adoi. Nasib baik tanya kakak jual 1901 sausages itu. Thanks akak! Kalau tak, berbuih la mata mencari HCB kat tempat lama tu. And maybe we end up our lunch with McD?

Lepas makan, kitaorang masuk Jusco and beli dot dot dot. Haha. Item dirahsiakan atas kehendak sesetengah pihak.

Biasa lah kan, Year End Sale dah bermula, so apa lagi, grab as many as you can! Kat Sunway memang sale yang giler kentang punya sale! 

Tadi masuk Padini Concept Store, and try some of those Vincci flats shoes (ini memang favourite!), dan bila dah berkenan and nak pergi bayar, queue pulak bapak giler panjang!

Tapi oleh kerana hati dah terpikat pada kasut itu, rela juga la berbaris selama setengah jam. 50% sapa tak nak?

Dapat la kasut dengan harga 22 ringgit.

Lepas itu kami jalan-jalan dan meng-grab barang yang di idamkan hati memasing. Antara benda yang saya grab untuk hari ini adalah:

Two headbands, 2 @ RM10

This is the very important item!
My own Christmas Tree!!!!! Yeay!!!!

Kaki memang penat. Otak tak penat. Perut lapar and I makan my favourite Sister's Crispy popia.
Not so crispy sebab dah sejuk. Huhu.

So, saya nak chow dulu!

xoxo,
♥arabella♥






No comments:

Post a Comment