Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 16 November 2011

Fake Braces

Tadi tengah scroll my facebook home, tetiba ternampak satu post dari group yang I've joined. Dan post itu berkaitan dengan FAKE BRACES.

Apa kebenda FAKE BRACES ni? Before ni pernah dengar pasal braces je. Lebih-lebih lagi bila one of my friend, Wani yang sekarang ni tengah hot pakai braces.
#macam comel je#

Lepas tu kan, hati pun dup dap dup dap nak cari pasal FAKE BRACES ni, so jari jemari yang tak seberapa runcing ni pun gatal sungguh nak type pasal FAKE BRACES ni kat encik Google.

Dan akhirnya, THANKS MR GOOGLE! You solved my problem! HAHA. Akhirnya saya terjumpa satu blog yang diberi nama BraceFace.

Here's the link : Gigi Besi!!

Dalam blog ni, dorang ada jual FAKE BRACES yang macam saya katakan tadi. Apa yang unique pasal FAKE BRACES ni, dia ada macam-macam motive. Ada Hello Kitty, Motive -O, Mickey Mouse dan macam-macam lagi. Plus, mereka ada sediakan bermacam-macam colours. Memang menarik tertarik da bomb.

Tapi! Tapi, tapi tapi, #jari telunjuk bergerak ke kiri dan ke kanan# FAKE BRACES ini hanya untuk korang korang korang yang mempunyai susunan gigi yang normal. Means that, yang gigi tersusun lah katakan. Bukan rongak dan bukan yang tumbuh sana sini. Because, FAKE BRACES ini sekadar accessories sahaja. Macam korang pakai anting-anting and cermin mata tanpa cermin itu. Hewhewhew. So, FAKE BRACES ini tidak akan mengganggu STRUKTUR GIGI ANDA. Bagi yang gigi tumbuh merata itu, sila dapatkan braces yang betul betul punya dari doctor ye. Tapi korang boleh tempah motive braces dari pembekal ini and korang boleh mintak doctor itu pasangkan untuk anda.

Bila dah berminat dengan FAKE BRACES ni, mesti la nak tahu harganya kan? Hewhewhew. BraceFace menawarkan harga yang berpatutan untuk korang yang berminat. Sekarang ni dorang ada buat harga pengenalan untuk sesiapa yang berminat, harganya cuma RM 120 sepasang (gigi atas & bawah) dan kalau yang nak gigi atas or bawah aje, harganya RM90. So, better beli yang sepasang kan?

So, lepas ni saya macam bercadang nak pakai FAKE BRACES ini sebab macam cute+lawa la pulak bila pakai braces. Lebih-lebih lagi yang ada colour-colour itu. Kan kan kan?

Dan yang penting, bila teringat braces, teringat kat Redza Minhat yang cute+hensem tertarik da bomb itu. Hewhewhew.

Lalalala

So, kalau kroang berminat, sila la layari@visit blog BraceFace sekarang juga.
Credit to BraceFace.

p/s: nanti ada la entry mengenai "My Fake Braces". hewhewhew.

Ok, bai!
xoxo,
♥arabella♥

2 comments:

  1. Aaaaargh....bell ada blog!!! Erm....menarik gak letak steel reinforcement kat gigi....pastu boleh letak konkrit pulak ek? Just for info....ada satu style kat afrika selatan dalam beberapa tahun lepas di mana ia dianggap bergaya untuk buang semua gigi depan....

    ReplyDelete
  2. haha..baru ko tahu ke aku ada blog?sila lah follow..hehehehe

    ReplyDelete