Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Friday, 4 November 2011

Dinner With Classmates

Hello semua!
*Tangan penat giler nak menaip keyboard*
Kenapa? Jawapannya ada di dalam next post.

Semalam kitaorang gegirl class EC2205T was having our great dinner together at Putera Ayu. Kenapa naka kedai tu Putera Ayu? Kenapa tak Putera Hensem ke, macho ke dan sebagainya. Ha, yang tu korang kena mai makan kat kedai dia and tanya kat abang jaga kaunter tu. Haha.

Enak-enak makan, kitaorang celebrate la sekali birthday kawan yang kita suka iaitu Ina. Kiranya birthday in advance la ni. Happy birthday in advance Ina! ♥ you!

Lepas balik makan, saya dan kawan kawan yang saya suka (gegirl 5T) bersalam-salaman. *Nak raya la katakan* Dan tak lupa juga camwhoring! Harus!! Dan untuk pengetahuan tuan puan semua, gambar diva-diva akan diupload sepenuhnya di FB saya. Dalam blog ni cuma beberapa je la. *Gambar beratus-ratus, tak kan nak upload kat belog kot. Kang terbeliak mata korang*

So,please enjoy those pictures. Thanks! =)

My plate. Haha. Haruslah nasi yang banyak! 








So, inilah we all. Ada gak yang tak datang. HUHU.

Ni la birthday cake la kononnya. Mula-mula jadi cake kelas, tapi jadi birthday cake untuk Ina.

Yang tengah tu birthday girl. *Err, dah dia yang potong kek, so sapa lagi la kan?* Hehe.

Tah sah kalau tak ada gambar budak ni. *Bunga tu aset mahal!*
Peace for korang!

So, GTG.
See you in next post!
Stay tune!
Bai,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment