Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 10 October 2011

Yang Saya Suka Giler Giler!

Hip hip horey!
Korang apa kabar? Sihat semuanya?
Saya sihat. Sentiasa sihat. =)

Hari ni Monday. The most boring day in a week. I hate Monday. How about you? Kelas start lambat, itu memang best giler. Tapi habis lambat, macam har je kan.

Tadi dinner makan bihun goreng. *Dinner la SANGAT!* Haha! Tak tahu apa nak makan dah. Semuanya kat DC tu boring la.

Then balik, terus mandi. *Saya budak baek hari ini. Reason: Nak basuh baju yang berlambak-lambak dalam baldi* (Owh, pemalas sungguh). Then I terus buka laptop. (Hoho!). I update blog I, I update my love story. Syikin cakap ada banyak typo, so  perbetulkan sikit. And I edited some of the scene.

Tadi masa makan Syikin suggest I hantar story I kat Alaf 21. (Wah wah, bajet novelis betul!). Bila I start menulis balik ni, I teringat zaman-zaman sekolah menengah dulu-dulu. Masa I Form 2, I ada pernah buat so-called love story. Masa tu mana ada type-type beb, semuanya tulis tangan. Kesian mummy daddy beli pen/pensel + lead pensel and A4 paper, tapi anaknya guna semua tu untuk mengarang novel yang entah apa-apa. Hehe. Kalau ikut secara rasmi, love story Hatiku Milik Azalea ni adalah love story yang ke-4 I karang. I pernah tulis 3 love stories semasa di high school dulu.

Bebalik kepada tajuk post, hari ni I nak share my favourite biscuit. And I bet korang pun suka makan biskut ini! =). I tak tahu apa nama dia tapi saya sangat sangat sangat suka makan biskut ini. Tak ada jenama, biskut ini selalu dijual secara timbang and di dalam 'supit' putih.

So,ceritanya I terjumpa biskut ini last Saturday (sebenarnya before that lagi I dah jeling-jeling biskut ni kat gerai tu). Cuma last Saturday je berkesempatan untuk beli biskut ini. Hewhewhew.

Biskut apa tu yer?
Jeng jeng jeng!
Tadaa!
Mempersembahkan---->






Dan.....

\
OMG! Haruslah ada gambar bajet diva. 
Pesanan penaja: Sila ignore gigi berteraboq! Haha!

Ok itu saja,
Bai!
*Terus masuk dalam selimut*

♥arabella♥


2 comments:

  1. ~ak pun suke sgt biskut ni...slalu makn time kanak2 ribena dulu....h0h0h0h0, kami pggl biskut bunga...hahaha_nik wanie y cute...h0h0

    ReplyDelete
  2. haha...aku tak tahu nama biskut ni..tapi aku panggil biskut kaler2 je...sedap gilerr...kalau nak makan, kena makan bontot dia dlu baru yang kaler2 tu..haha

    ReplyDelete