Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 12 October 2011

Victoria Jackson

Phewit phewit!
Amoi cantik, amoi comel, apek hensem, apek boroi!
Semua mai la baca nih.
Awek cute nak bercerita.
Haha!

Okae, sedang saya seronok berceloteh pasal "abang pos' yang tak seberapa nak handsome itu kan, tetiba pintu bilik saya diketuk oleh dua orang wanita. Sorang pertengahan umur macam korang, sorang lagi muda mudi macam saya! Hehe. Gurau je ye. Jangan terus tutup blog ini pulak! Ce baca sampai abis. Penat saya type ni tau! Hehe.

Nak dipendekkan cerita, kakak tu tengah promote a make-up brand, Victoria Jackson. So, macam biasa la, mesti lah dia potpet dengan kelajuan 80km/jam. nasib bek air liur tak memercik tau! Hehe. Saya hanya tersenyum je la bila dia bercakap. Ye la, tak kan nak nangis kot. So dia ada la buat demonstrasi dengan saya. 

Apa saya nak habaq kat korang pasai benda yang dia promote kat saya, dia promote Victoria Jackson Survival Kits. Memang cun. Memang ngam. Semua dalam satu box je. Mascara, lip liner, eye liner, blusher, 5 colours of lip gloss palette  and 10 colours of day and nights eyeshadow palette. Lepas tu dia ada lagi shimmer (ada 3 colours, pink, bronze and satu lagi I lupa), then ada 4 colours of lip gloss set (memang menarik tertarik). Paling menarik, dia ada promotion untuk students. Harga semua ini cuma RM 192.90 termasuk member card yang bernilai RM500/per member and ni untuk seumur hidup.

Tawaran memang menarik da bom sebab harga sebenar is nearly RM500. Tadi dia tunjuk harga sebenar untuk Survival kits and Shimmer adalah dalam RM 317 jugak lah. Then plus lip gloss harga RM30 per colour, so ada 4 colour harga dia RM120 lah kan. Hari ni dia buat promotion kaw kaw punya, cuma RM192.90. 

Pada mulanya memang saya kurang tertarik sebab biasalah, harga memang mahal kan. Tapi bila dia cakap pasal harga promosi itu, saya terus berminat. Lebih-lebih lagi saya memang lama sangat dah nak try make up yang ada brand ni. Selama ni mengidan MAC je, tapi bukan je MAC, foundation Za pun saya tak mampu nak beli. =(

So, hari ni terbuka hati untuk beli make-up range ini. So I spent my money untuk benda mengarut macam ni.  Tak salah kan kalau kita bagi peluang kat diri sendiri untuk try benda ni. Nama pun wanita. Ceehhh! Saya tak pernah make-up sebelum ini (saya cuma guna basic make up je) *Kesian betol*. So, hope lepas ni, saya boleh gunakan Survival Kits yang saya beli tadi tu dengan jayanya lah!

Here's are some pictures that I've shoot tadi. Korang tengok la sendiri ok?



















Huhu, memang membazir. *OMG!*

Further info, korang boley la tengok kat sini, click the link--->Victoria Jackson

Ok, nak pergi menenangkan diri.

Bai!
♥arabella♥






No comments:

Post a Comment