Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Thursday, 13 October 2011

Tempe Bakar

Hello!
Guten Tag!

Tadi balik kelas, then jalan-jalan kat DC beli manakan untuk dinner. Lepas tu jalan kat Dataran Mawar pulak. Ada Pasar Malam Mawar. Jalan-jalan dari satu gerai ke satu gerai, terjumpa gerai yang menjual makanan-makanan yang kononnya asal dari Johor. So, saya terjumpa my favourite food, tempe. Pakcik tu jual Set Tempe Bakar.

Tempe Bakar? Tak pernah makan. Tempe goreng pernah. Mula-mula saya ingat cuma sekeping tempe bakar je. Tapi rupa-rupanya ada tempe+taugeh+timun+kangkung+carrot+kuah rojak+kacang tumbuk. Rasanya? Perghh, memang sedap. Saya suka kuah rojak pakcik itu. Worth buying. Harga cuma RM2 sahaja. 

Bagi warga-warga UiTM Shah Alam sekalian alam, kalau korang berminat, sila la ke Pasar Malam Mawar setiap Khamis atau korang boleh walk in je ke gerai pakcik tu kat DC. Pakcik tu buka gerai waktu petang je. 

Apa lagi? Cepat-cepat! Hewhewhew.




Nak close up tempe, tapi apa kes ngan camera aku??haha


Tak ade gambar diva makan tempe hari ni ok. Diva is not in her good mood.

p/s:semalam bermimpi. mimpi apakah??

Ok, Bai!
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment