Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Sunday, 2 October 2011

Stanza Cinta Episode Akhir

Siapa tengok drama Stanza Cinta? Saya cuma follow beberapa episode saja. Satu episode seminggu so kadang-kadang ada episode yang saya miss tengok. Tapi tak apa, nanti saya try cari kat Youtube pulak. =)

Malam ni episode last. Apa yang akan jadi pada Irfan, Amni dan Taufiq?

Kalau ikut novel, Irfan akan meninggal dunia. Macam mana dengan drama?

Sayangnya tak tengok! Terpaksa la saya dengar cerita dari mulut kawan saya, Pikah! huhu. =(

A quick update untuk hari ini. Saja je nak wat post. Bosan. So, sekarang saya nak g buat homework saya ok!

loves,
xoxo
♥arabella♥

2 comments:

  1. hahaha. kak joyah melaporkan yg ending nya sgt la xbest. hahahaha

    ReplyDelete
  2. kelass kau joyah! I loike..hahaha...memang ending tak best pun...huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete