Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Sunday, 9 October 2011

Shopping Bajet Diva

Hello you all!
Macam mana korang punya Saturday? 
Was it fun?

Today I went shopping like a Diva. 
Pheww *belagak sungguh noh!*
I went to Berjaya Times Square, Sg Wang Plaza, Lot 10, Pavillion (a must!), Jalan TAR and Sogo.
Kaki sangat penat! Serius. Macam nak terputus urat saraf.









Kat mana I shopping macam diva tu?
Semestinya di Sogo. A place that I call heaven. Haha. memang sales yang GILA GILA GILA punya sales. Sampai 80%. Bilangan orang tu jangan tanya lah, Memang ramai. macam sardin! Bontot berlanggar-langgar. Haha. Siapa la tak suka kalau sales sampai macam tu kan? I lagi la suka. Haha. Duit je perlu ada. I can grab all of them kalau I ada duit. Huhu.

I just grab a few of South China Sea punya blouses. Sales 70%. Rugi kalau tak grab. Harga memang menakjubkan. Hehe. =). Hari ni tak yah tanya la berapa I habis. Tapi worth buying. *Aww, happy again!*

Owh ya, lupa pulak nak cakap. Hehe. I tetiba terfikir untuk buat inai kat tangan. Hewhewhew. Memang bajet diva betul! *gelak kuat kuat*


























































We had our lunch kat Times Square and dinner at Sogo. Nyum nyum nyum. Then we went to Pasar Seni and naik bas U80 dari Pasar Seni. Bas punya la sesak nak mam. Nasib baik ada sit. Boleh lah duduk dan tidur di sepanjang perjalanan ke Seksyen 2 kan?

Merungut mode: Banyak nyer gambar kau upload, pempuan! Sudah sudah sudah! Haha.

Okae, itu je la,
Bai!
xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment