Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 4 October 2011

Santapan Untuk Malam Ini

Short and simple, hari ini saya makan burger saja. Malas dan tak tahu nak makan apa. So, I just simply picked Beef Burger ( Double Cheese Special) for my dinner. Amboi, selera macam gajah lagi. Wah, kelass kau Maria, kau amik burger yang paling mahal! Haha. Melayang empat ringgit tujuh kupang aku. Tu belom lagi ditambah ngan harga ice blended. perghh, kau fikir kau sapa? Melantak macam miss elephant je. *Ok, nanti I g main futsal ok. Kita bersenam ramai-ramai. Tak pun, kita wat senam robik*

 Bosan menatap wajah wajah kat Dataran Cendekia itu. Sampai, tak ada selera nak makan. Mana tak nya, hari hari makan ayam, ikan keli, brinjal and kuah ayam masak merah. huh! Sangat bosan! Wei, korang tak ada makanan lain ke? =( *sobbing*

Terima kasih la kepada abang burger kerana telah membuat satu stall burger and hari ni burger you all menjadi pilihan saya. *Terpaksa betol* Nak, korang layan la beberapa gambar burger ini.




So, kalau korang nak tahu apa rasa burger ini, sila la order kat stall burger abang kat DC tu ye.
p/s: Stall abang yang selalu panggil nombor tu. Suara dia bunyi macam Jawa sikit. Haha!

Komen I : Tak sedap mana pun. Tapi bila dah lapar, lantak je la kan?
Kalau sesiapa yang bajet ada boyfriend yang ada kereta tu, boleh la merungut yang burger ni tak sedap. So, nanti BF korang tu belikan la makanan yang lebih sedap untuk korang. Tapi kalau yang single macam I ni, tak yah gedik nak merungut OK. Kang ada yang makan kaki kang berulamkan penampar.

p/s : Sedang menanti berita baik. Apa apa yang baik lah. Penat dah sedih sedih macam ni. Nanti I cepat tua ok, kalau selalu sedih macam ni!

loves,
xoxo,
♥arabella♥


4 comments:

  1. sian kat ko...len kali bolehlah order makannan dari aku tolong belikan...itupun kalo aku rajin....

    ReplyDelete
  2. hahaha, mai la antar makanan yang sedap2...hahaha

    ReplyDelete
  3. nasi berulamkan penampaq. Nice!
    kendo kiut

    ReplyDelete