Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 5 October 2011

Oh Senangnya Dalam Hati!

Ai senangnya dalam hati,
Ada orang view blog saya,
Seolah-olah saya ini,
Hanis Zalikha!

=)
Post kali ini adalah untuk mengucapkan bebanyak-banyak TERIMA KASIH kepada anda yang sudi membazir masa anda untuk membaca belog saya yang tak seberapa ini. Hewhewhew. *I know I banyak merepek dalam blog ini* Tapi siyes, itu lahir dari hati tau! Cewah!

Kalau korang perasan kan, kat gadget yang paling kanan, and yang paling atas, ada la kat situ cakap *1 budak budak nakal* Ha, kalau you all nak tahu, itu lah gadget yang I install untuk detect kehadiran korang. Hehe. Selain itu I ada install Traffic Feed kat sebelah kiri. So, I dapat tahu bila korang baca/stalk blog I ni. 

So, di sini saya ingin menyatakan yang saya happy giler bila saya terbaca *4 budak budak nakal* semalam. Dan baru baru tadi saya terbaca *3 budak budak nakal* . Yerr, happy gila I bila tengok ada orang yang sudi nak baca apa yang I mengarut kat sini. Thanks korang! Sayang ngan korang. *Lepas ni sila berbaris tuntut hadiah ye* Hehe. 

Terasa diri ni macam Hanis Zalikha and Cik Jejari Runcing pulak bila korang baca blog saya ni. Haha. *perasan mode. mengada!* And of course la blog saya ni tak boleh menandingi blog dorang. Dorang banyak giler follower. Jeles pulak saya. Tapi berbalik kepada niat untuk ber blogging ni, saya nak ber blogging ni hanya untuk suka-suka saja. Just macam untuk online diary la katakan. Hoho! Tapi bila dah few months berlalu, rasa makin suka pula mengarut dan merepek di ruangan "dunia arabella" ini. Serious, memang best!

Saya boleh share my stories, tak kisah lah sad, happy, boring, malas or what so ever punya stories kat sini. I share some tips, my point of view, my friend's art and lain-lain lagi. Dan yang paling penting, kalau korang nak tahu, ni adalah benda yang paling best dalam hidup saya.  I can tell you a lot of my life stories here. Serious. *owh, terharunyerr*

Melalui blog ni, korang akan mengenali diri saya yang sebenar. kata orang, tak kenal maka tak cinta kan? So, maybe pada sesiapa yang dah lama kenal saya, korang tahu la macam mana sifat saya yang sebenarnya kan. Tapi kadang-kadang, kalau kawan lama-lama pun, ada lagi some of the inner parts of me that you don't know. So, maybe dari apa yang I share in my blog, korang akan lebih kenal siapa saya. 

Maybe ada juga yang terasa pelik bila membaca blog saya. Maybe I seorang yang serious bila di luar *ermm, serious ke?* tapi bila di dalam blog, mak aihh, tekeluaq semua ayat-ayat jiwang dia! Haha! Or, maybe ada yang beranggapan saya ni sombong *saya tidak sombong sebenarnya*, tapi bila membaca blog saya, anda akan berada seolah-olah anda dekat dan mengenali saya. So, thanks untuk korang-korang yang membaca blog ini.

Kadang-kadang I memang tak ada idea tentang apa yang I nak mumble kat sini. And kadang-kadang my post memang boring giler. Boring tahap beruk, tapi honestly, I really mean what I type here. 

So, last but not least *Sebenarnya post ni cuma nak ucap terima kasih, tapi tengok lah, dah jadi panjang lebaq nohh*, terima kasih sekali lagi! Yeay!!! * wat peace tepi pipi* ---> Gaya over sangat nih!

Okae, esok I ada Modul. *harem tul, dari pagi sampai petang!*. Baju kurung tak iron lagi ni! OMG!

Gonna stop here!



Ok, Bai!
xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment