Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 25 October 2011

Nak Makan Ke Tak?

Hi korang semuanya di serata dunia!
Wanita-wanita yang cantik dan lelaki-lelaki yang handsome. Semuanya dijemput untuk baca blog saya!
Bagi yang first time terjumpa blog ini, thanks sebab sudi membazir masa korang untuk membaca carutan saya. Hehe. Bagi yang dah selalu baca, terima kasih banyak-banyak. Muahh! Korang memang yang the best!

Nak dipendekkan cerita, tadi saya singgah di Dataran Cendekia, UiTM Shah Alam. Memang port yang wajib dikunjungi bila habis kelas. Untuk ape? Cari makan lah. =). Hari ni memang tak ada idea nak makan apa, so last-last saya dan kawan-kawan yang saya suka (Syikin & Aini) pun decide la nak beli Nasi Kerabu. Wehewhewhew. Selera Pantai Timur pula petang ni ye.

Kitaorang pergi la gerai No 1 (Kalau tak silap). Bagi yang selalu makan kat DC tu, kedai ni memang famous la dengan tag line kakak-kakak Indon yang kerja kat situ. Tag line nya ialah, "Panas panas panas. Panas dik!". Walaupun hanya bawa sambal belacan je pun! Nak juga sebut tag dine depa tu.

Manusia memang ramai. Beratoq panjang noh. Tunggu giliran untuk di serve. Apa yang saya nak share ngan korang hari ni adalah KETIDAKPUASAN HATI saya pada kakak kakak Indon yeng bekerja di situ. Lama dah saya asyik mengomel pasal atitude dorang ni. Kalau nak cakap pasal attire tu, memang out of class lah. Tangan pula tak berlapik/berbungkus kalau nak ambil makanan. Lepas tu yang paling saya tak boleh terima, kakak tu boleh pulak menguap dengan seluas-luas mulut ternganga dia depan makanan. And tambah lagi BERSIN!!!! 

Arghhhh!!!!!!!!!!! Pengotoq!!!!!!

Nak je saya cabut lari!!!!!!!!!!!!

RM5 melayang begitu sahaja dengan membeli Nasi Kerabu yang dot dot dot.

Nak MAKAN ke TAK??

Nampaknya, makan ayam & roti je la malam ni.

Rasa hati : Sangat sengal, sebal, marah, nak pitam pun ada.
Iktibar: Tidak akan makan di situ lagi.
Conclusion: Anggap je la RM5 tu sedekah.

Ok, itu saja.
Bai!
xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment