Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 12 October 2011

Makan Free Lagi!

Huarghh!
Hi Hi Hi!

Nak cakap, tadi saya pegi makan free kat Dataran Mawar. Ada Majlis Kesyukuran MPP UiTM. Ramai giler orang. Beratoq panjang, yang potong barisan tu tak yah habaq lah, memang ramai.

Banyak makanan, tapi yang paling best adalah, kambing panggang. Memang hot item! Sanggup beratur panjang-panjang sampai 100 meter. Haha. Rasa pun sedap. Tak sia-sia beratur.

Lepas tu ada nasi himpit, lemang, rendang, roti jala, bihun goreng, nasi goreng, kuah kacang, ice cream, pudding, dadih and macam lagi. Rugi lah kalau tak datang. Perut pun macam nak pecah.

Gambar? Sorry, takde gambar untuk event hari ni sebab saya sibuk nak makan. Haha.

Pesanan penaja: Lelaki hensem memang ramai giler. So tips pada yang single, sila lah datang beramai-ramai ke majlis makan free sebab LELAKI HENSEM memang RAMAI! Korang pilih je mana suka. Cuci mata. Haha. =)

Oklah, off to study. Test belambak-lambak minggu ni. Adoii.

Ok, enough merapu. So, Bai korang!

xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment