Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 15 October 2011

Majlis Lan Berambeh 2011

Hello korang!
Warghhhhh!
1 test sudah selesai!
Semua hafal-hafal ok! 
Penat otak I

Majlis Lan Berambeh Anak-anak Sarawak 2011
Amacam, best tak bunyi event tu?
Of course la best. Tapi yang tak bestnya, SAYA TAK DAPAT IKUT!!! Arghhhhh! Tension! Semua kawan-kawan pergi. Best giler tengok gambar-gambar yang diaorang upload kat FB. Boleh reunite ngan kawan-kawan lama dulu-dulu, boleh kenal kawan-kawan baru, dan yang penting boleh MAKAN FREE. Tambah-tambah lagi menu Sarawak. OMG! Memang rugi tak ikut!

Antara makanan yang saya detect melalui gambar one of my friend is IKAN TERUBUK MASIN. Alamak! Tidak!!! Dengan rasa kecewa, tadi saya makan ikan masin kat Dataran Cendekia. Rasanya memang la berbeza dari ikan terubuk masin Sarawak.

So, entry kali ni memang tak ada gambar lah sebab saya pun tak join. So, memang bosan lah entry ni ye.

Ok, kecewa yang amat!
Bai!

xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment