Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Sunday, 23 October 2011

Live Chat With Adi Putra

Hello korang!
How's your day?
Mine was going that well. Yea, you know, hostel's life. Boring. I woke up and I took my bath and then I went to the cafe and had my lunch.
What a simple life chronology. 

My day went well. Syikin was sick. Gastric. So I accompany her to Klinik Najat, Seksyen7. Balik dari klinik, kitaorang makan kat Bintang. Sedap. Macam selalu. Lepas tu balik kolej la. Jalan kaki ok!

Back to the post title, I had a live chat with my favourite actor, Adi Putra. (Calon suami ni! HAHA!). Memang best. Walaupun dia tak reply my chat. (HUHU), tapi bila tengok dia kat webcam tu, memang teruja and happy giler. Yang webcam tu pun gambar Adi tersekat-sekat (biasalah, wifi lembab), tapi dapat juga dengar Adi menyanyi and bercakap-cakap secara live. Wah wah wah, malam ni mimpi Adi Putra lah ye!

Adi Putra with his cap! suka! ♥♥



Dia lagi!


My chat : bila DON 2 nak ditayangkan
Adi replied : tak tahu lagi bila filem SRK nak ditayangkan.
Saya sangat happy! Adi reply tweet yang ini!!

Untuk pengetahuan korang, Adi Putra live chat ni sempena Anugerah Skrin 2011 yang akan datang. 
Tele-drama Adi Putra yang tercalon adalah Air Mata Nur Salina. So, marilah kita undi beramai-ramai untuk tele-drama ni, ok? Hehe.

So, itu je lah nak bagitahu korang. Apa-apa info tentang Adi, korang boleh tweet Adi kat Twitter dia. @ADPadiputra. Saya adalah salah seorang followers Adi Putra. =)

Well, I think that's all. Bubbye lovers!

xoxo,
♥arabella♥

p/s : Hatiku Milik Azalea Part 6 dah release. Yang part 7 pulak maybe dalam seminggu dua ni.
Thanks pada yang dah baca. Please do leave your COMMENT yea?


No comments:

Post a Comment