Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 29 October 2011

Letih

Hello everyone!
 I miss you all.
Lama tak jumpa kat belog ni kan?
=)

Sorry, dua tiga hari ni sangat busy. Ada 2 test dalam 1 hari so terpaksa study 48 hours non-stop. Tapi bila mai test, dapat soalan yang entah apa-apa, dan akhirnya TAK DAPAT JAWAB!
 Memang FRUST MENONGGENG! Serious, saya memang frust. mintak-mintak la ada markah terselit kat mana-mana jawapan tu.

Hari ni my start at 7 am. Saya bangun lambat. Ada program Bakti Ilmu kat Rumah Amal Limpahan Kasih, Puchong. Rumah anak-anak yatim.

Story & gambar, saya update esok la eh? Sekarang sangat letih la. Sorry.
Hope korang check check check it out esok okae?

Before tu, layan video clip ni. =)

Here Comes Goodbye by Rascal Flatts.
Cheers!

Love,
xoxo,
♥arabella♥ 

No comments:

Post a Comment