Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 22 October 2011

Kehidupan Di Hari Sabtu

Hello korang!
*lambai tangan dengan kelajuan 80km/hr*
Macam mana dengan weekend korang? I hope you enjoyed your Saturday.

So, how's mine?
Yesterday one of my classmate invited me to join his small tour to Broga Hill, Semenyih. Saya pun memang super duper excited lah nak pergi. Tambah-tambah lagi Broga Hill memang salah satu tempat in my 'MUST GO & VISIT' list. Sebab saya dengar kat sana memang pemandangan dia sangat cantik. And the sunrise juga sangat lawa. So, sepanjang petang Jumaat tu saya memang happy giler! OMG! Happy happy yeay! 


owh! Sangat teringin nak pergi sini!!

Very nice!

Tapi tiba-tiba hujan pun turun dengan lebatnya. Plus dengan package encik guruh dan encik kilat. Terima kasih la pada encik berdua kerana hadir menemani encik hujan dan sekaligus membuat semua rancangan saya GAGAL! Patah seribu hati saya dan Syikin. Menangis tak berlagu. Dah la time kawan saya hantar SMS yang mengatakan plan itu tak jadi, Syikin and I dah berada di dalam lift Kondominium Kristal. (Syikin and I nak bermalam kat tumah Pikah, so that my friend senang la nak jemput kitaorang awal-awal pagi). 

Ini saya. Syikin..er...er...gambar lain. Haha.

So, plan nak pergi Broga Hill telah bertukar kepada 'SEHARI BERSAMA SOSO DAN PIKAH DI KRISTAL'. Amacam, fun tak? Dalam sedih dan kecewa, ada fun jugak. Rumah dorang best. Besar dan selesa. Kitaorang chat sampai ke tengah malam. HAHA.

Pagi-pagi lagi Pikah buat breakfast untuk kitaorang. Roti telur dan milo panas. Ferghh (bukan typo yer, tapi ini ajaran dari Soso). Memang sedap! HEHE. Lepas tu, Soso and her house mates buat jemput-jemput yang comel dan molek. Memang sedap. Terima kasih korang semua! Mwahh!

Sedap!



Pukul 3.30 petang baru lah Syikin dan saya balik. Tapi tak balik ke hostel. Kitaorang keluar cari makan di McD PKNS Seksyen 2 pula. HOHO! Before that kitaorang jalan-jalan kat Taman Tasik Shah Alam. Buat apa ye? Apa lagi, SNAP SNAP & SNAP lah! HAHA.









^inilah diantara gambar-gambar perasan yang kitaorang captured..ada BANYAK lagi. ^

Lepas kenyang, apa lagi, balik la. Naik bas kesayangan kitaorang. BIT masuk, BIT keluar. Haha. So, sekarang dah kat hostel. Masa untuk berlingkar di dalam selimut. 

So much fun today.
Bai!

xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment