Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 17 October 2011

Jalur Gemilang

Hello korang?
Lama dah tak update blog ni. *Actually tak la lama sangat kan?*
Hari ni kena juga update sebab rasa bersalah kalau tak update. Walaupun test ada banyak lagi, study pun tak habis lagi. Baru je baca sekerat.

Ada baca my post title? Amacam? Haha. I tahu bulan kemerdekaan dah lama dah lepas, tapi kenapa ye I masih juga nak buat tajuk entry macam tu? Ce teka ce teka. Haha

Okae lah, sebenarnya entry kali ni tak ada kena mengena pun dengan bendera Malaysia. Tapi ada kena mengena dengan JALUR. Jalur? What de hel benda tu? Nate gapo tu?

Ceritanya ringkasnya begini. *Ce teka ni ayat siapa?? ahaha* Hari ni, bila I masuk kelas je I nampak hampir semua guys in my class pakai baju jalur-jalur kecuali Wadi dan Zul. Wah! Memang meriah betul. Dorang macam berjanji pulak nak pakai baju jalur-jalur. Apa kes?



Sorry, tak ada model yang hensem!

Tak nampak pun stripe!


Tak ada kes sebenarnya. Sekarang ni trend budak lelaki pakai baju jalur-jalur eh? Macam budak perempuan zaman sekarang pakai blouse cotton bunga bunga tu eh? *Wink*. Semua orang up to date sekarang ni eh. *Suka suka suka!*

Korang *To the guys*, memang terbaekk la pakai baju jalur jalur. Ada macam-macam warna. Jalur hitam ada, jalur biru, cream, kuning, dan macam macam lagi. Haha. Boleh buat nasyid pulak Hewhewhew.

Lepas tu, saya nak bagitau jugak ni, saya makan nasi kerabu for my lunch. Hari ni kitaorang ikut selera Aini pulak. Tapi nasi kerabu tu tak sedap la. =( *Sobbing*. Ayam masin, telur masin pun bertambah masin. Huhu. Tapi nak buat macam mana kan, perut dah lapar so apa lagi, memang LICIN  habis lah.

Petang ni ada class ConsTech. So, kena prepare mata banyak banyak. Haha.

Okae lah, itu saja untuk kali ni. Will update you later.

K.Bai!

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment