Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 1 October 2011

Gol Dan Gincu

Hi semua! Yeppy yeppy yeay yeay yeay!

Siapa cakap perempuan tak boleh main futsal? Kami boleh! Today for the first time, I went to futsal match. Owh, saya sangat teruja! Walaupun saya tak bermain, tetapi saya rasa teruja,. Sangat-sangat teruja. Rasadalam filem Gol & Gincu pulak.

Hari ni sangat best. Walaupun my class kalah dalam keempat-empat games, tapi at least kitaorang dapat gain more and more experience. Tak apa girls, next sem kita try lagi ok. Yeah! Cheers!

Saya sangat having my fun bersama you all. Seriously, sangat fun. Tak pernah rasa macam ni. Kita dapat kenal semua orang. Ye la, selama ni nama je satu course, tapi tak semua dapat berjumpa or berkumpul ramai-ramai sebab busy dengan activity memasing kan. So, ini la masanya kita bersuka ria.

Owh ya, hari ini I dah face to face dengan Afiq, the so-called " penggerak " Group EC220 kat Facebook. Selama ni cuma ushar-ushar dari Facebook je. Tak kenal pun. So hari ni dapat kenal, tengok depan mata. Ops, jangan fikir apa-apa ye. Tak ada maksud tersembunyi. Okae?

Petang ni games di antara students lelaki pulak. Dan saya tak ikut menonton. Penat. Lagipun petang ni nak melantak Tutti Frutti bersama my girlfriends, Syikin, Aini & Ina. Mwahhh! Haha.

So, the Gol & Gincu punya photos, I will upload later. In Facebook and in my blog. Sekarang ni tak boleh lagi sebab tak ade card reader. Terpaksa tunggu card reader Ina. hehe.

kae, itu saja untuk waktu ini. Nanti kita blogging lagi ea! Bye!

p/s: Pipah, oh Pipah dimana kamu Pipah?! =) Sunyi je bilik, Pipah tak ade. Hehe.

Loves & xoxo,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment