Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Tuesday, 11 October 2011

Free Cake =)

Taknak dah hi korang. Korang tak jawab pun. Haha. *Yerrr, bajet betul*

Okae la, Hi korang! *Tangan melambai-lambai ala-ala princess*

Nak jugak cakap kat korang, tadi saya dapat kek free. Hewhewhew. Roomate Aini yang bagi. Last few weeks, ada wedding kakak dia. So, ada banyak la yang lebih-lebih tu. Jadi apa lagi, kami-kami la yang dapat habuannya kan? Hehehe.





Macam nyum nyum nyum je kan?
Esok saya makan and I will tell you how it taste. Haha.
Jangan jeles korang!

Okae, minggu ni memang pack, next week ada test yang berlambak-lambak. Nampaknya, kena postpone date ngan Tuan Firas Adrian lah ye. OMG!!

So, bagi korang yang mengikuti kisah HMA, sabar-sabarlah ye. Sorry sangat. Saya sangat sibuk next week. Tapi saya janji, saya akan terus update HMA. I will.

I hove everything goes well.

So darlings, have a nice day!
Guten Nacht!
Au revoir!
(Alamak, Deutsch + French la pulak!)
=)
Kita kan 1 Dunia. Hewhewhew.

Ewww: Dari mana datang bau busuk ni!! OMG!

Itu je,
Bai!
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment