Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 26 October 2011

Deepavali!

Hello korang!
Apa cer hari ni?

Saya nak ucap Happy Deepavali kepada semua yang beragama Hindu. Diwali Diwali Hey!

Korang pergi sambut @ berkunjung ke rumah kawan-kawan yang menyambut Deepavali tak arini? Mana la tau kan kalau ada yang menari Bollywood kat Brickfield tu ke. 1 Malaysia la katakan.

What about me? Saya tak sambut pun. teringin juga nak sambut Diwali ni. Tak pernah sambut. Teringin nak pakai sari yang cantik-cantik tu. Wah, bergaya de vas gitu. *Amboi, ko berangan nak pakai sari ye, body tak solid, TAK PAYAH berangan!!* HAHA!

Tapi apa salahnya kan? Tak semestinya body macam Aishwarya Rai je yang layak pakai sari. Sekarang ni sari ada saiz besar ape? Haha! *Perasan*

Tak ape, next year kita sambut Diwali beramai-ramai okae? *Moga-moga*

So, mode untuk hari ni adalah Bollywood la. Apa lagi kan.
*Bahu goyang-goyang ala hero Tamil. Siap pakai sunglass*
Amacam, lawa tak? Haha!

Jadi sempena Diwali ni, saya share la satu videoclip Boolywood yang always be my favourite since I was 9 years old.
Video ape tu??

Naa! Tadaa!


Evergreen lagu nih!

That's all.
xoxo,
Bai!
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment