Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 3 October 2011

Bukan Laptop Biasa

Haiyak! Watchaa! * wat gaya ala-ala Yasmin Hani*

Korang baca post title saya? Cehh, saja gedik nak suruh korang baca. Haha.

Mari la kita enjoy tengok gambar *Bukan Laptop Biasa* ini. Perghh..












Sumber inspirasi ini datang apabila saya merenung cadar tilam saya yang bermotifkan Power Puff Girls. And saya memang minat giler ngan Cik Blossom ni! So saya pun cipta la fenomena baru untuk laptop saya. *Sebab angan-angan nak Sony VAIO pink, tapi dapat yang hitam* 
So, I bagitahu kat Hasna and suruh dia buat untuk I. Segala rekaan ini idea I and Hasna cadangkan apa yang patut. Thanks a lot Hasna!

Senyum *so-called smile* yang agak gembira. Haha. Tak cukup lebaq senyum nih! Takpa, nanti kita senyum ramai-ramai noh!



Inilah rupa my meja study untuk sem ni. Meriah tak? Happy happy yeay!! Haha!

Ini satu lagi hasil tangan Hasna. Idea dipetik dari Ismah. Sebab I cemburu tengok dia ada matrix card holder yang bermotifkan Domo, so I nak jugak buat Spongebob walaupun haritu Hasna dah ada buat satu untuk I. Tapi yang biasa punya. Haha. 
p/s: Ala, tak sempat nak tunjuk kat Ikmal si peminat Spongebob itu!

Itu saja la nak share ngan korang hari ni. Kalau korang nak tempah, marilah hantar tempahan anda kat blog ini. Just leave your details inside the comment box okae!

Ya aw aw, lupa nak habaq the price. Untul laptop cover, the price is RM20. Worth buying tau. Sebab I sendiri tengok betapa susahnya Hasna nak buat benda tu. Sorry Hasna!

Loves,
xoxo
♥arabella♥



No comments:

Post a Comment