Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 31 October 2011

Berbakti di Rumah Amal Limpahan Kasih

Hello semua!
Apa cer hari ni? Saya sihat-sihat saja. =)

Seperti yang saya janjikan (walaupun terlambat sehari), saya nak berceloteh pasal aktiviti saya pada hari Sabtu yang lepas. Boleh? =) 

Hari Sabtu lepas, saya dan kawan kawan yang saya suka iaitu Syikin, Aini dan Cik Ina telah join satu program anjuran PERKA (Persatuan Budak-budak Civil Engineering). Kitaorang telah melawat Rumah Amal Limpahan Kasih di Puchong, Selangor.

Ini first time kitaorang ikut aktiviti macam ni. Semua ni gara-gara nak kumpul markah untuk Kemahiran Insaniah. HAHA. Tapi ikhlas tau! *wink*

muka bajet comel tapi ikhlas =)

Kitaorang buat gotong royong. Semua tunjuk rajin. Haha. Angkut pasu la, kutip sampah la, sapu daun kering la. Tapi sangat best!

Alang-alang pakai tudung macam Yuna, kerja pun kena bajet Yuna la.

Kerja sampai tangan menjadi HITAM! Tadaa!


Ini bukan DUSTA! Ini BENAR belaka! Hehe

Lepas kerja gotong royong ni, kitaorang ada LDK. Tapi SEDIH sekali sebab saya TAK DAPAT join LDK ini sebab saya tak dibenarkan masuk dalam surau. Hati rasa oren je. So, jadi la penunggu kat luar surau tu. Nasib baik ada jugak geng-geng tersisih. Haha.

Geng tepi surau. HAHA. Cantik kan kami? *ouh, perasan!*
Part paling best adalah bila tiba bab-bab makan. Memang superb! Rugi kalau tak join!
Sedap! Tengss la makcik makcik yang masak ni untuk kami.
p/s: Sambal belacan dia paling best! Ada kuini. Memang sedap + pedas.

Lepas lunch, ada LDK lagi dan lagi. Oleh kerana saya tak dapat join LDK, jadi apa lagi, mula la mengambil beberapa gambar yang bajet DIVA. 


Baby ini sangat comel. Muah3! Bagi je la kat sapa-sapa pun, dia tak nangis. Memang bagus betul budak ni.



Antara gambar DIVA yang di captured. HAHA.

Aset penting DIVA. Bunga kena BESAQ!








Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan. Macam klise sangat kan dengan apa yang korang maybe pernah lalui. Tapi budak-budak ni enjoy je. =)

Kitaorang balik lewat petang. Before balik, kitaorang makan nasi beriyani pulak. Perghh, memang rezeki jangan ditolak betul lah! Haha. Gambar nasi beriyani tak sempat nak snap sebab tak sabaq nak makan. Haha.

So, seperti biasa, bila nak balik tu, kena la ambil gambar diva sekali lagi. HAHA!






Done with the photos! Haha.

So, itu je la yang saya nak share untuk kali ni. More photos ada dalam my Facebook. Hehe.

Sempena dengan melawat anak-anak yatim ni kan, saya nak share la satu VC. Boleh kan? 



So, that's all.
Bai!
xoxo,
♥arabella♥

Pesanan penaja : Sekarang ni saya sedang bertungkus lumus memerah otak untuk menyiapkan novel online saya. Horay!




No comments:

Post a Comment