Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 31 October 2011

Auf Wiedersehen Oktober


Hello semuanya!
Korang korang korang! Apa cer malam malam ni?

Dengan mata yang berat *serious sangat berat!*, nak juga update belog ni. Hehe. Esok kita akan melangkah ke bulan yang baru iaitu November. 

So, mari kita ucapkan goodbye pada Mr. October yang hensem dan macho ini. HAHA.
Jom buat pesanan ramai-ramai pada beliau. Jom jom jom!
*Please leave your COMMENT okae!*
=)

So, ini adalah surat cinta saya pada Mr October :
Dear Mr October, thank you so much because you made my day full of happiness & joy. The Sun shines everyday. I hate when the rain fall down, never fail. My evening full of afraid because you give my day some big storms.  I have to postpone my trip to Broga Hill, just because of the rain didn't stop. 

Mr October, I have to sit for many tests in your month. And I hate it so much. I hate it more when I cannot answer all of the questions. Hey, why you make my life become more difficult? Please answer me.

I love you and I hate you.

Bye, 
♥arabella♥

Happy Halloween everyone!!
"Aku tengok macam angri bird je ni" HAHA!




No comments:

Post a Comment