Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Friday, 30 September 2011

Mungkin Belum Rezeki Saya

Hi all!

See my post title?

Okae, straight to the point. Saya pun takde mood nak cakap banyak banyak. Seriously.

I applied for the JPA Scholarship, and I didn't get it. Sedih bukan? Dah dua kali saya try and try, but nasib and rezeki masih tak menyebelahi saya. And I'm fade up dengan benda macam ni. Mintak mintak, tapi tak dapat. Study nak mamps, tapi tak juga dapat any scholarship. For those yang pernah merasa any scholar, I envy you. Seriously. Saya cemburu. Bukan cemburu kerana korang dapat duit yang the vass banyak, tapi cemburu kerana korang ada penaja. Means that korang in a secure situation. Nanti bila I jadi penanam anggur yang berjaya, korang dah ada tempat kerja. So tak payah susah susah nak rebut-rebut dengan orang lain. See, betapa specialnya korang-korang yang bertuah ini. 

Hurmm, macam ini lah saya. Sedih sorang-sorang dalam hati. Nak nangis, nak ngadu kat sapa? Boyfriend? Mak? Ayah? Hurm..nampaknya terpaksa la bertungkus-lumus untuk dapat First Class Degree ni, so dapat la reduce hutang piutang dengan encik PTPTN. 

Ok, sangat sedih dan speechless. Kurang gemar bercakap setelah mendapat keputusan tidak berjaya dari JPA. Peluang? Tak ada lagi kot. Sekarang ni dah 3rd year. So, mimpi je la. 

See you again dear bloggy.
Bai!
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment