Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Sunday, 11 September 2011

Mawar

Hello y'all!

Well, as I said in previous post, my holiday is over. Over! So, malam ni check in kat Kolej Mawar yang tercinta. I rasa macam tak percaya pulak yang I dah ada kat Shah Alam. Really really macam mimpi. Tomorrow class starts at 10.30am. So, I have much time to sleep, zzzz. 

Badan sangat penat. Muscle cramp dimana-mana.  Sengal-sengal sendi di seluruh badan. Pendak kata, I am sick. Hari-hari macam ni, boleh check in kat Ampuan Rahmah pulak.

I dapat bilik tingkat 3. 2A 03 27. That's my room number. Betul-berul kat seberang my old room. I miss my old room. I miss my ex-roomate, Wawa. Bilik baru ni kira okae la. Tapi the thing that I hate is my drawer rosak! Dush!!! Benci!!! Tak suka!! 

Benda yang paling sengal dan sebal hari ini adalah STOR SIMPANAN BARANG belum dibuka! Shit!! Dah bayar mahal, tapi servis macam haram je. Bantal,cadar,baju kurung,kasut,buku,pencil case dan benda-benda berharga yang lain semua ada kat dalam tu. Dan yang paling penting, MY BROADBAND MODEM!! OMG, I'm going crazy!!

Hari ni memang hari sakit hati. Taxi bayar mahal, but worth the distance. Barang kat giang mahal, tapi worth the quality. Apa lagi ey? Yang penting duit banyak keluar ari ni. Macam air! And satu lagi, PTPTN tak masuk penuh. Aku tak tahu mana pergi RM80. Shit once again! Takkan nak potong lagi kot. Nanti bayar mahal! Haktuikk!!

Last but not least, I forgot my camera punya cable! Dang! Slap my face!!

Hati sakit.

Badan penat.

Kaki cramp.

Ngantuk.

Bai!

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment