Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 17 September 2011

Mari Tengok Ini!!! Jangan Tak Tengok! * Accessories dari Kain Felt*

Amboihh....mengadanya post title. Haha =).

Okae, post kali ni I nak promote my friend's punya hasil tangan. Her name is Hasna.

Enjoy the photos!


ni cekak rambut


ni HP straps, thumbdrive casing, broadband casing.


ni keychain


ni HP casing (depan)
korang boleh buat apa-apa je initial korang. =)

ni HP casing ( belakang)

ni hot item for students! =) matrix card casing. Cute kan?




tempat letak tissue. =)



ni keychain. tapi versi jersey. korang boleh request apa-apa kaler.
p/s : Faez tu nama tuan punya keychain ni okae. korang boley letak nama korang, nama awek ke, nama kucing ke. tak kisah. =)


ni keronsang. lawa!


Semua ni 100% kain felt. Dijahit sendiri oleh Hasna. =). &Terrer tak budak civil buat benda gini??* *wink!*. Kalau korang beminat, boleh buat tempahan terus kat Hasna. Macam mana? 
1. korang bagitahu la apa yang korang nak ( HP straps ke, keychain ke and so on)
2. Pilih colour yang korang nak. (any colour) * Hasna ada banyak jenis colour*
3. Send ke no Hasna--->0195252543.
4. So, nanti korang bgtau la detail korang kat Hasna.

Senang je kan? Kalau nak tempah memali blog ini pun boley jugak. Comment je post ni. Buat step yang sama dengan diatas, tapi leave your contact number. Tapi kalau nak private terus kat Hasna lagi bagus. =)

Owh ya, harga?? tu kena tanya Hasna. Nanti I try tanya, and I will update ye!

Kalau nak tengok apa lagi yang Hasna buat, sila la ke Facebook dia --->Facebook Hasna' Yusuf

p/s : Dia berbakat dalam creating a gift combination daripada kain felt & button. Nanti I mintak some photos dari dia okae!

Enjoy!

Hugs, xoxo,
♥arabella♥

1 comment: